Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1013
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасилюк, В.І.-
dc.contributor.authorФедорина, Т.П.-
dc.contributor.authorШевченко, Ю.Ю.-
dc.date.accessioned2024-10-16T08:10:25Z-
dc.date.available2024-10-16T08:10:25Z-
dc.date.issued2023-11-17-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1013-
dc.descriptionВасилюк В.І., Федорина Т.П., Шевченко Ю.Ю. Дослідження параметрів прес-екструдера // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: зб. матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 13-16.uk_UA
dc.description.abstractУ статті проведено дослідження щодо визначення параметрів процесу переробки зернової сировини інфрачервоним опроміненням та екструзією. Вибрані параметри обробки сировини методом екструзії, де основними параметрами є тиск і температура обробки, і рекомендовані для виробництва. Запропонована схема екструдера з можливістю впровадження до виробництва. Процес екструзії забезпечує отримання пористих екструдатів об'ємною масою 100-120 кг/м3, товщиною 20-30 мм, вологістю 8-9%, з позитивним запахом і смаком, що дозволяє збільшити поживність виробленого комбікорму в 1,5-2 рази. The article deals with the determination of the parameters of the processing of grain raw materials by infrared irradiation and extrusion. Selected parameters of raw material processing by extrusion method, where the main parameters are pressure and processing temperature, and recommended for production. The proposed extruder scheme with the possibility of implementation before production. The extrusion process ensures the production of porous extrudates with a volumetric weight of 100-120 kg/m3, a thickness of 20-30 mm, a moisture content of 8-9%, with a positive smell and taste, which allows to increase the nutritional value of the produced compound feed by 1.5-2 times.uk_UA
dc.publisherВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут"uk_UA
dc.subjectекструдер, гвинт, корпус, секція, результати, обґрунтування.uk_UA
dc.subjectextruder, screw, housing, section, results, rationale.uk_UA
dc.titleДослідження параметрів прес-екструдераuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник №20-Ніжин-17.11.2023-13-16.pdf491,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.