Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1043
Назва: Фізико-механічні властивості кормових матеріалів та їх вплив на процес подрібнення
Автори: Козаченко, Н.В.
Козаченко, В.О.
Ключові слова: дробарка, кормовий матеріал, подрібнення, фізико-механічні властивості, ефективність
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): У статті досліджуються конструктивно-технологічні параметри та властивості кормових матеріалів при подрібненні сировини
Опис: Козаченко Н.В., Козаченко В.О. Фізико-механічні властивості кормових матеріалів та їх вплив на процес подрібнення // Вирішення сучасних проблем технологій та техніки в сільськогосподарському виробництві : збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 18, м. Ніжин, 24-25 листопада 2022 року. – Ніжин : ПП Лисенко М.М., 2022. – С. 75-78
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1043
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник №18 - 24.11.2022-75-78.pdf198,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.