Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1054
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорина, Т.П. | - |
dc.contributor.author | Ікальчик, М.І. | - |
dc.contributor.author | Вірич, М.С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-21T07:19:14Z | - |
dc.date.available | 2024-10-21T07:19:14Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-17 | - |
dc.identifier.uri | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1054 | - |
dc.description | Федорина Т.П., Ікальчик М.І., Вірич М.С. Дослідження тістомісильної машини // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 163-166. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті проведено аналіз серійних конструкційних тістомісильних машин. Встановлено, що на якість приготування тіста впливають не тільки параметри сировини, а й спосіб організації технологічного процесу з використанням ефективних тістомісильних важелів. У роботі вирішено завдання підвищення ефективності приготування тіста в машинах періодичної дії шляхом обґрунтування конструктивних параметрів. Проведені аналітичні дослідження дозволили встановити вплив геометричних параметрів удосконаленого тістомісильного важіля на енергоефективність приготування тіста. The article analyzes serial structural dough kneading machines. It was established that the quality of dough preparation is affected not only by the parameters of the raw materials, but also by the method of organizing the technological process using effective dough kneading levers. The work solves the problem of increasing the efficiency of dough preparation in batch machines by substantiating the design parameters. The conducted analytical studies made it possible to establish the influence of the geometric parameters of the improved dough kneading lever on the energy efficiency of dough preparation. | uk_UA |
dc.publisher | ПП Лисенко М.М. | uk_UA |
dc.subject | м’ясо, фарш, фаршезмішувач, дослідження, енергоспоживання. | uk_UA |
dc.subject | dough, dough kneading machine, lever, research, energy efficiency. | uk_UA |
dc.title | Дослідження тістомісильної машини | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник №20-Ніжин-17.11.2023-163-166.pdf | 491,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.