Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1062
Назва: Дослідження процесу приготування кормів у тепловій камері
Автори: Шейко, Н.В.
Дідиченко, О.А.
Ключові слова: технологія, конструкція, переробка, соя, прожарювання, обробка теплова, мікронізація, екструдер.
technology, design, processing, soybean, roasting, heat treatment, micronization, extruder.
Дата публікації: 17-лис-2023
Видавництво: ПП Лисенко М.М.
Короткий огляд (реферат): Оптимальним використанням кормів є згодовування їх такими, коли в них поживні речовини легкодоступні й засвоюються максимально. Тому потрібно якісно проводити технологічні операції: надання сировині нових властивостей, готування оптимальних співвідношень компонентів, роздача кормів в час найбільш сприятливий для засвоєння їх організмом, роздача кормів в кількості потрібній для раціонального нагромадження продукції й функціонування організму тварин. The optimal use of feed is to feed it when nutrients are readily available and absorbed to the maximum. Therefore, it is necessary to carry out highquality technological operations: giving raw materials new properties, preparing optimal ratios of components, distributing feed at the most favorable time for their assimilation by the body, distributing feed in the amount necessary for the rational accumulation of products and the functioning of the animal body.
Опис: Шейко Н.В., Дідиченко О.А. Дослідження процесу приготування кормів у тепловій камері // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 189-193.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1062
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник №20-Ніжин-17.11.2023-189-193.pdf331,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.