Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1064
Назва: Оптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилки
Автори: Шейко, Н.В.
Кроковний, Т.В.
Ключові слова: зерно, подрібнення, плющення, технологія, зволоження, тиск, вологість, запарювання.
grain, grinding, flattening, technology, humidification, pressure, humidity, steaming.
Дата публікації: 17-лис-2023
Видавництво: ПП Лисенко М.М.
Короткий огляд (реферат): Застосовуються на виробництві декілька способів підготовки зерна до згодовування тваринам з використанням теплової обробки зерна для його подальшого плющення: флакування, зволоження попереднє з витримкою, відновлення, обробка променями інфрачервоними, піджарювання в герметичних ємкостях, запарювання при атмосферному чи підвищеному тиску. Several methods of preparing grain for feeding to animals are used in production using heat treatment of grain for its subsequent flattening: flaking, premoistening with exposure, restoration, treatment with infrared rays, roasting in sealed containers, steaming at atmospheric or high pressure.
Опис: Шейко Н.В., Кроковний Т.В. Оптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилки // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 199-203.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1064
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник №20-Ніжин-17.11.2023-199-203.pdf287,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.