Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1064
Назва: | Оптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилки |
Автори: | Шейко, Н.В. Кроковний, Т.В. |
Ключові слова: | зерно, подрібнення, плющення, технологія, зволоження, тиск, вологість, запарювання. grain, grinding, flattening, technology, humidification, pressure, humidity, steaming. |
Дата публікації: | 17-лис-2023 |
Видавництво: | ПП Лисенко М.М. |
Короткий огляд (реферат): | Застосовуються на виробництві декілька способів підготовки зерна до згодовування тваринам з використанням теплової обробки зерна для його подальшого плющення: флакування, зволоження попереднє з витримкою, відновлення, обробка променями інфрачервоними, піджарювання в герметичних ємкостях, запарювання при атмосферному чи підвищеному тиску. Several methods of preparing grain for feeding to animals are used in production using heat treatment of grain for its subsequent flattening: flaking, premoistening with exposure, restoration, treatment with infrared rays, roasting in sealed containers, steaming at atmospheric or high pressure. |
Опис: | Шейко Н.В., Кроковний Т.В. Оптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилки // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 199-203. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1064 |
Розташовується у зібраннях: | Тези |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник №20-Ніжин-17.11.2023-199-203.pdf | 287,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.