Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1064
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШейко, Н.В.-
dc.contributor.authorКроковний, Т.В.-
dc.date.accessioned2024-10-21T08:56:13Z-
dc.date.available2024-10-21T08:56:13Z-
dc.date.issued2023-11-17-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1064-
dc.descriptionШейко Н.В., Кроковний Т.В. Оптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилки // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 199-203.uk_UA
dc.description.abstractЗастосовуються на виробництві декілька способів підготовки зерна до згодовування тваринам з використанням теплової обробки зерна для його подальшого плющення: флакування, зволоження попереднє з витримкою, відновлення, обробка променями інфрачервоними, піджарювання в герметичних ємкостях, запарювання при атмосферному чи підвищеному тиску. Several methods of preparing grain for feeding to animals are used in production using heat treatment of grain for its subsequent flattening: flaking, premoistening with exposure, restoration, treatment with infrared rays, roasting in sealed containers, steaming at atmospheric or high pressure.uk_UA
dc.publisherПП Лисенко М.М.uk_UA
dc.subjectзерно, подрібнення, плющення, технологія, зволоження, тиск, вологість, запарювання.uk_UA
dc.subjectgrain, grinding, flattening, technology, humidification, pressure, humidity, steaming.uk_UA
dc.titleОптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилкиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник №20-Ніжин-17.11.2023-199-203.pdf287,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.