Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1065
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шейко, Н.В. | - |
dc.contributor.author | Лісогор, В.О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-21T10:30:11Z | - |
dc.date.available | 2024-10-21T10:30:11Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-17 | - |
dc.identifier.uri | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1065 | - |
dc.description | Шейко Н.В., Лісогор В.О. Дослідження процесу мікронізації зернових кормів // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 204-208. | uk_UA |
dc.description.abstract | Тепловий обробіток зерна потрібно проводити на спеціальному обладнанні. Особливості технологій теплового обробітку відрізняються тільки за способом передавання тепла до кормового матеріалу. Всі використовувані технології теплового обробітку базуються на одному принципу – проведення нагріву зерна певний час. Іноді можуть використовувати додаткове зволоження зерна, як правило, парою. Heat treatment of grain should be carried out on special equipment. The features of heat treatment technologies differ only in the way heat is transferred to the feed material. All used heat treatment technologies are based on one principle – heating the grain for a certain time. Sometimes additional moistening of the grain can be used, usually with steam. | uk_UA |
dc.publisher | ПП Лисенко М.М. | uk_UA |
dc.subject | heat treatment, moistening, roasting of grain, rollers, conditioner, productivity. | uk_UA |
dc.title | Дослідження процесу мікронізації зернових кормів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник №20-Ніжин-17.11.2023-204-208.pdf | 288,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.