Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1092
Назва: Сучасні технології у виробництві продукції тваринництва
Автори: Брюхачова, Інна
Дата публікації: 12-тра-2022
Видавництво: НДУ Гоголя
Опис: Брюхачова І. Сучасні технології у виробництві продукції тваринництва // Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції 12 травня 2022 р. - Ніжин: НДУ Гоголя, 2022. – С. 206-209.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1092
Розташовується у зібраннях:Дискусійна панель 3. Сучасні тенденції у тваринництві. Екологічна безпека в умовах глобальних кліматичних змін. Біотехнологічні розробки. Modern trends in animal husbandry. Environmental security in the context of global climate change. Biotechnological developments

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_12052022_p001-206-209.pdf445,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.