Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1092
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБрюхачова, Інна-
dc.date.accessioned2024-10-22T10:22:30Z-
dc.date.available2024-10-22T10:22:30Z-
dc.date.issued2022-05-12-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1092-
dc.descriptionБрюхачова І. Сучасні технології у виробництві продукції тваринництва // Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції 12 травня 2022 р. - Ніжин: НДУ Гоголя, 2022. – С. 206-209.uk_UA
dc.publisherНДУ Гоголяuk_UA
dc.titleСучасні технології у виробництві продукції тваринництваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дискусійна панель 3. Сучасні тенденції у тваринництві. Екологічна безпека в умовах глобальних кліматичних змін. Біотехнологічні розробки. Modern trends in animal husbandry. Environmental security in the context of global climate change. Biotechnological developments

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_12052022_p001-206-209.pdf445,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.