Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1092
Назва: | Сучасні технології у виробництві продукції тваринництва |
Автори: | Брюхачова, Інна |
Дата публікації: | 12-тра-2022 |
Видавництво: | НДУ Гоголя |
Опис: | Брюхачова І. Сучасні технології у виробництві продукції тваринництва // Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції 12 травня 2022 р. - Ніжин: НДУ Гоголя, 2022. – С. 206-209. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1092 |
Розташовується у зібраннях: | Дискусійна панель 3. Сучасні тенденції у тваринництві. Екологічна безпека в умовах глобальних кліматичних змін. Біотехнологічні розробки. Modern trends in animal husbandry. Environmental security in the context of global climate change. Biotechnological developments |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conference_12052022_p001-206-209.pdf | 445,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.