Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1100
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФришев, С.Г.-
dc.contributor.authorШейко, Н.В.-
dc.contributor.authorКлунко, О.В.-
dc.date.accessioned2024-10-23T06:44:06Z-
dc.date.available2024-10-23T06:44:06Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1100-
dc.descriptionФришев С.Г, Шейко Н.В., Клунко О.В. Дослідження процесу підготовки пастоподібного корму // Вирішення сучасних проблем технологій та техніки в сільськогосподарському виробництві : збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 18, м. Ніжин, 24-25 листопада 2022 року. – Ніжин: ПП Лисенко М.М., 2022. – С. 195-199uk_UA
dc.description.abstractПриготовлені кормові сумішки повинні в повній мірі задовольняти потреби тварин як в поживних, так і біологічно активних речовинах, за- безпечувати високу продуктивність, зберігати здоров’я, одержуючи продукцію високої якості із низькими затратами. Баланс складених раціонів досягається доповненням зернових сумішок коренеплодами, сінажем, сінним борошном та силосом взимку, а влітку – зеленою масою. Feed mixes must fully meet the needs of animals in nutrients and biologically active substances, ensuring high productivity, maintaining health, and receiving high-quality products with low costs. The balance of diets is achieved by adding root vegetables, commixilos, hay and hay flour in winter and green mass in summer.uk_UA
dc.publisherПП Лисенко М.М.uk_UA
dc.subjectкорми, подрібнення, зелена маса, силос, сінаж, продук- тивність, робочі органи, конструкція;uk_UA
dc.subjectshredding, feed, green mass, hay, silo, performance, construction, working organs.uk_UA
dc.titleДослідження процесу підготовки пастоподібного кормуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник №18 - 24.11.2022-195-199.pdf207,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.