Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут», автори статей

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 3 з 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Оцінка м’ясних якостей худоби за «Індексом м’язової тканини»Ткачук, Віталій
2020Вплив біологічного препарату на основі природного консорціуму грунтових мікроорганізмів екстракону на поліферментну активність АТФ-синтази тилакоїдів з листя горохаСеменіхін, Андрій; Патика, Микола
2020Ефективне тваринництво: інновації в кормовиробництвіМіщенко, Іван
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 3 з 3