Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1152| Назва: | Оцінка м’ясних якостей худоби за «Індексом м’язової тканини» |
| Автори: | Ткачук, Віталій |
| Дата публікації: | 2020 |
| Опис: | Ткачук Віталій. Оцінка м’ясних якостей худоби за «Індексом м’язової тканини» // Інноваційно-технологічні шляхи розвитку агропромислового комплексу України : збірник наукових праць / наук. ред. В.С. Лукач. – Ніжин, 2020. – С. 159-161 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1152 |
| Розташовується у зібраннях: | Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Conference_28052020_p001-159-161.pdf | 187,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.