Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1152
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачук, Віталій-
dc.date.accessioned2024-10-29T10:48:20Z-
dc.date.available2024-10-29T10:48:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1152-
dc.descriptionТкачук Віталій. Оцінка м’ясних якостей худоби за «Індексом м’язової тканини» // Інноваційно-технологічні шляхи розвитку агропромислового комплексу України : збірник наукових праць / наук. ред. В.С. Лукач. – Ніжин, 2020. – С. 159-161uk_UA
dc.titleОцінка м’ясних якостей худоби за «Індексом м’язової тканини»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_28052020_p001-159-161.pdf187,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.