Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1152
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачук, Віталій | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-29T10:48:20Z | - |
dc.date.available | 2024-10-29T10:48:20Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1152 | - |
dc.description | Ткачук Віталій. Оцінка м’ясних якостей худоби за «Індексом м’язової тканини» // Інноваційно-технологічні шляхи розвитку агропромислового комплексу України : збірник наукових праць / наук. ред. В.С. Лукач. – Ніжин, 2020. – С. 159-161 | uk_UA |
dc.title | Оцінка м’ясних якостей худоби за «Індексом м’язової тканини» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conference_28052020_p001-159-161.pdf | 187,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.