Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1152
Назва: Оцінка м’ясних якостей худоби за «Індексом м’язової тканини»
Автори: Ткачук, Віталій
Дата публікації: 2020
Опис: Ткачук Віталій. Оцінка м’ясних якостей худоби за «Індексом м’язової тканини» // Інноваційно-технологічні шляхи розвитку агропромислового комплексу України : збірник наукових праць / наук. ред. В.С. Лукач. – Ніжин, 2020. – С. 159-161
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1152
Розташовується у зібраннях:Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_28052020_p001-159-161.pdf187,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.