Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1201
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТеслюк, В.В.-
dc.contributor.authorІкальчик, М.І.-
dc.contributor.authorКумейко, А.Г.-
dc.date.accessioned2024-11-05T09:42:54Z-
dc.date.available2024-11-05T09:42:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1201-
dc.descriptionТеслюк В.В., Ікальчик М.І., Кумейко А.Г. Біотехнологічні основи підвищення стійкості с.г. культур до хвороб// Актуальні питання розвитку аграрної науки в Україні : збірник наукових праць / наук. ред. В.С. Лукач – Ніжин, 2019. – № 11, – С. 156-158uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто біотехнологічні основи підвищення стійкості сільськогосподарських культур проти хвороб. Обґрунтовано біотехнологію застосування полісахаридів для підвищення стійкості. The biotechnological bases of increase of resistance of agricultural crops against diseases are considered. The biotechnology of the use of polysaccharides for stability increase is substantiated.uk_UA
dc.subjectхвороби, захист, стійкість, стимуляція, полісахариди, рослини;uk_UA
dc.subjectdisease, protection, stability, stimulation, polysaccharides, plants.uk_UA
dc.titleБіотехнологічні основи підвищення стійкості с.г. культур до хворобuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 2. Сучасні тенденції використання технологій та техніки для виробництва продукції АПВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_11042019_p001-157-159.pdf165,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.