Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1201
Назва: Біотехнологічні основи підвищення стійкості с.г. культур до хвороб
Автори: Теслюк, В.В.
Ікальчик, М.І.
Кумейко, А.Г.
Ключові слова: хвороби, захист, стійкість, стимуляція, полісахариди, рослини;
disease, protection, stability, stimulation, polysaccharides, plants.
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Розглянуто біотехнологічні основи підвищення стійкості сільськогосподарських культур проти хвороб. Обґрунтовано біотехнологію застосування полісахаридів для підвищення стійкості. The biotechnological bases of increase of resistance of agricultural crops against diseases are considered. The biotechnology of the use of polysaccharides for stability increase is substantiated.
Опис: Теслюк В.В., Ікальчик М.І., Кумейко А.Г. Біотехнологічні основи підвищення стійкості с.г. культур до хвороб// Актуальні питання розвитку аграрної науки в Україні : збірник наукових праць / наук. ред. В.С. Лукач – Ніжин, 2019. – № 11, – С. 156-158
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1201
Розташовується у зібраннях:Секція 2. Сучасні тенденції використання технологій та техніки для виробництва продукції АПВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_11042019_p001-157-159.pdf165,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.