Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1270
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІкальчик, М.І.-
dc.contributor.authorХмельовський, В.С.-
dc.contributor.authorГордієнко, С.С.-
dc.date.accessioned2024-11-15T08:23:17Z-
dc.date.available2024-11-15T08:23:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1270-
dc.descriptionІкальчик М.І., Хмельовський В.С., Гордієнко С.С. Обгрунтування процесу роздавання кормів на фермі ВРХ // Сучасні проблеми та технології аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2019. – № 12, – С. 90-93uk_UA
dc.description.abstractВ статті досліджено залежності продуктивності, якості і енергоємності процесу роздавання кормів від конструктивних параметрів кормороздавача, а саме довжини бункера, кількості ножів, частоти обертання і діаметра шнека. На основі проведених експериментальних досліджень визначено раціональні параметри агрегату для приготування та роздавання кормів. Практичне використання розробленого кормороздавача приведе до зменшення експлуатаційних витрат. The article investigates the dependence of productivity, quality and energy intensity of the process of distribution of feed on the design parameters of feeders, namely the length of the hopper, the number of knives, the speed of rotation and the diameter of the auger. On the basis of the experimental researches rational parameters of the unit for preparation and distribution of feed were determined. Practical use of the developed feeder will reduce operating costs.uk_UA
dc.subjectраціон, кормова суміш, бункер, шнек, корм, економічний ефект;uk_UA
dc.subjectdiet, feed mixture, hopper, auger, feed, economic effectuk_UA
dc.titleОбгрунтування процесу роздавання кормів на фермі ВРХuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_21112019_p001-91-94.pdf211,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.