Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1273
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІкальчик, М.І.-
dc.contributor.authorТеслюк, В.В.-
dc.contributor.authorКононенко, А.В.-
dc.date.accessioned2024-11-15T09:12:22Z-
dc.date.available2024-11-15T09:12:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1273-
dc.descriptionІкальчик М.І., Теслюк В.В., Кононенко А.В. Дослідження сепарації коренеплодів цукрових буряків // Сучасні проблеми та технології аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2019. – №12, – С. 102-106uk_UA
dc.description.abstractВ статті теоретично та експериментально досліджено технологічний процес технічних засобів і робочих органів для очистки коренебульбоплодів, та встановлено, що найбільш перспективним є спосіб сепарації цукрових буряків від землі і рослинних залишків на очисній пальчиковій гірці з використанням комплексу фізико-механічних властивостей: коефіцієнтів миттєвого тертя і відновлення швидкості при ударі, масі, пружності і фрикційних властивостях. : The article theoretically and experimentally investigates the technological process of technical means and working organs for cleaning root crops, and found that the most promising way is the separation of sugar beets from the ground and plant residues on the purification slide using a complex of physical and mechanical properties: and restoration of velocity at impact, mass, elasticity and friction properties.uk_UA
dc.subjectсепарація, коренеплоди, цукрові буряки, пальчикова гірка, затрати;uk_UA
dc.subjectseparation, root crops, sugar beets, palm tree, costsuk_UA
dc.titleДослідження сепарації коренеплодів цукрових буряківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_21112019_p001-103-107.pdf212,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.