Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1280
Назва: Експериментальне дослідження технологічних параметрів та режимів роботи присторю для вирщування цибулі на перо
Автори: Кушнарьов, С.А.
Яковенко, В.В.
Дата публікації: 2019
Опис: Кушнарьов С.А., Яковенко В.В. Експериментальне дослідження технологічних параметрів та режимів роботи присторю для вирщування цибулі на перо // Сучасні проблеми та технології аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2019. – №12, – С. 152-161
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1280
Розташовується у зібраннях:Секція 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_21112019_p001-153-162.pdf286 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.