Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1280
Назва: | Експериментальне дослідження технологічних параметрів та режимів роботи присторю для вирщування цибулі на перо |
Автори: | Кушнарьов, С.А. Яковенко, В.В. |
Дата публікації: | 2019 |
Опис: | Кушнарьов С.А., Яковенко В.В. Експериментальне дослідження технологічних параметрів та режимів роботи присторю для вирщування цибулі на перо // Сучасні проблеми та технології аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2019. – №12, – С. 152-161 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1280 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conference_21112019_p001-153-162.pdf | 286 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.