Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1280
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКушнарьов, С.А.-
dc.contributor.authorЯковенко, В.В.-
dc.date.accessioned2024-11-15T15:52:11Z-
dc.date.available2024-11-15T15:52:11Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1280-
dc.descriptionКушнарьов С.А., Яковенко В.В. Експериментальне дослідження технологічних параметрів та режимів роботи присторю для вирщування цибулі на перо // Сучасні проблеми та технології аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2019. – №12, – С. 152-161uk_UA
dc.titleЕкспериментальне дослідження технологічних параметрів та режимів роботи присторю для вирщування цибулі на пероuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_21112019_p001-153-162.pdf286 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.