Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1284
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМартишко, В.М.-
dc.contributor.authorМороз, А.І.-
dc.date.accessioned2024-11-20T10:25:27Z-
dc.date.available2024-11-20T10:25:27Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1284-
dc.descriptionМартишко В.М., Мороз А.І. Обґрунтування способу та вибір машин для очищення ягід від домішок // Сучасні проблеми та технології аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2019. – №12, – С. 215-223uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовані властивості ягід та способи їх очищення від домішок, наведені машини для післязбирального очищення ягід і кісточкових плодів, описані особливості їх використання. Приведений порівняльний аналіз обладнання для інспекції ягід і сортування, відмічені переваги та недоліки роботи пристроїв та машин. Проаналізовані перспективні способи очищення ягід від домішок. The properties of berries and methods for their removal from impurities are analyzed, the machines for post-harvest cleaning of berries and stone fruits are described, the features of their use are described. The comparative analysis of the equipment for the inspection of berries and sorting, the advantages and disadvantages of the devices and machines are given. Prospective ways of clearing berries from impurities are analyzed.uk_UA
dc.subjectОчищення, інспекція, попереднє очищення, сортування, калібрування, плоди, ягоди, властивості, товарні якості.uk_UA
dc.subjectCleaning, inspection, pre-cleaning, sorting, calibration, fruits, berries, properties, marketable qualities.uk_UA
dc.titleОбґрунтування способу та вибір машин для очищення ягід від домішокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_21112019_p001-216-224.pdf428,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.