Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1298
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шейко, Н.В. | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Д.Я. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-20T17:59:24Z | - |
dc.date.available | 2024-11-20T17:59:24Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1298 | - |
dc.description | Шейко Н.В., Сердюк Д.Я. Дослідження процесу подрібнення зеленої маси з використанням пастоприготувача // Сучасні проблеми та технології аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2019. – №12, – С. 397-401 | uk_UA |
dc.description.abstract | Кормові сумішки повинні повністю задовольняти потреби тварин в поживних і біологічно активних речовинах, забезпечуючи високу продуктивність, зберігаючи здоров'я, одержуючи продукцію високої якості з низькими затратами. Баланс раціонів досягається за рахунок доповнення зернових сумішок коренеплодами, комбісилосом, сінажем та сінним борошном взимку, а влітку зеленою масою. Feed mixes must fully meet the needs of animals in nutrients and biologically active substances, ensuring high productivity, maintaining health, and receiving high-quality products with low costs. The balance of diets is achieved by adding root vegetables, commixilos, hay and hay flour in winter and green mass in summer. | uk_UA |
dc.subject | подрібнення, корми, зелена маса, сінаж, силос, продуктивність, конструкція, робочі органи; | uk_UA |
dc.subject | shredding, feed, green mass, hay, silo, performance, construction, working organs | uk_UA |
dc.title | Дослідження процесу подрібнення зеленої маси з використанням пастоприготувача | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conference_21112019_p001-398-402.pdf | 134,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.