Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1298
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШейко, Н.В.-
dc.contributor.authorСердюк, Д.Я.-
dc.date.accessioned2024-11-20T17:59:24Z-
dc.date.available2024-11-20T17:59:24Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1298-
dc.descriptionШейко Н.В., Сердюк Д.Я. Дослідження процесу подрібнення зеленої маси з використанням пастоприготувача // Сучасні проблеми та технології аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2019. – №12, – С. 397-401uk_UA
dc.description.abstractКормові сумішки повинні повністю задовольняти потреби тварин в поживних і біологічно активних речовинах, забезпечуючи високу продуктивність, зберігаючи здоров'я, одержуючи продукцію високої якості з низькими затратами. Баланс раціонів досягається за рахунок доповнення зернових сумішок коренеплодами, комбісилосом, сінажем та сінним борошном взимку, а влітку зеленою масою. Feed mixes must fully meet the needs of animals in nutrients and biologically active substances, ensuring high productivity, maintaining health, and receiving high-quality products with low costs. The balance of diets is achieved by adding root vegetables, commixilos, hay and hay flour in winter and green mass in summer.uk_UA
dc.subjectподрібнення, корми, зелена маса, сінаж, силос, продуктивність, конструкція, робочі органи;uk_UA
dc.subjectshredding, feed, green mass, hay, silo, performance, construction, working organsuk_UA
dc.titleДослідження процесу подрібнення зеленої маси з використанням пастоприготувачаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_21112019_p001-398-402.pdf134,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.