Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Проблеми впровадження нових техніки та технології на переробних підприємствахШевяков, Юрій
2019Оцінка м’ясних якостей худоби за «індексом м’язової тканини»Ткачук, Віталій
2019Оцінка характеру отелень корів – яч селекційна ознака з метою підвищення рівня відтворення в стаді м’ясної худобиТкачук, Віталій
2019Сучасний стан вирішення проблеми безпечності кормів та кормових добавок УкраїниМіщенко, Іван
2019Особливості доїння корів за системи добровільного доїнняБрюхачова, Інна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5

Перегляд