Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1344
Назва: Оцінка м’ясних якостей худоби за «індексом м’язової тканини»
Автори: Ткачук, Віталій
Дата публікації: 2019
Опис: Ткачук Віталій. Оцінка м’ясних якостей худоби за «індексом м’язової тканини» // Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, логістики та агротехнологій в Україні : збірник наукових праць / наук. ред. В.С. Лукач – Ніжин, 2019. – С. 167-169
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1344
Розташовується у зібраннях:Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_28112019_p001-168-170.pdf180,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.