Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1470
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачук, В.М.-
dc.date.accessioned2025-01-02T16:26:40Z-
dc.date.available2025-01-02T16:26:40Z-
dc.date.issued2018-11-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1470-
dc.descriptionТкачук В.М. Оцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи // Сучасний стан та перспективи розвитку аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2018. – № 10. – С. 268-274uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень живої маси і відтворювальних якостей корів створюваної української ангуської м’ясної породи в порівнянні з аналогами абердин-ангуської породи британської селекції. Встановлено, що ці тварини перевершують за усіма основними показниками м’ясної продуктивності, що дозволяє їм стати найбільш розповсюдженими із сучасних м’ясних порід України.uk_UA
dc.subjectпорода, генотип, жива масса, відтворна здатністьuk_UA
dc.titleОцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породиuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of cattle created by new ukrainian angus beef breedsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V. Tkachuk Angus meat breed.pdfОцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи532,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.