Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1470
Назва: Оцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи
Інші назви: Evaluation of cattle created by new ukrainian angus beef breeds
Автори: Ткачук, В.М.
Ключові слова: порода, генотип, жива масса, відтворна здатність
Дата публікації: лис-2018
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати досліджень живої маси і відтворювальних якостей корів створюваної української ангуської м’ясної породи в порівнянні з аналогами абердин-ангуської породи британської селекції. Встановлено, що ці тварини перевершують за усіма основними показниками м’ясної продуктивності, що дозволяє їм стати найбільш розповсюдженими із сучасних м’ясних порід України.
Опис: Ткачук В.М. Оцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи // Сучасний стан та перспективи розвитку аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2018. – № 10. – С. 268-274
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1470
Розташовується у зібраннях:Секція 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V. Tkachuk Angus meat breed.pdfОцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи532,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.