Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1551
Назва: Особливоті заготівлі силосу і сінажу
Автори: Ікальчик, М.І.
Селюк, Є.М.
Ключові слова: силос, сінаж, технологія, траншея, башта, рулон, якість
Дата публікації: кві-2017
Короткий огляд (реферат): Забезпечення тваринництва кормами в зимовий період є дуже актуальною проблемою. Але так як корм виробляють лише у вегетаційний період, то очевидна важливість консервованих (силос, сінаж), або сухих (сіно) кормів. З перерахованих видів кормів у сінажу найбільш висока енергетична та протеїнова цінність, а за хімічними показниками він ближче за всіх до зеленої трави. В статті розглянуто особливоті заготівлі силосу і сінажу. Приведені рекомендації до якісної заготівлі кормів.
Опис: Ікальчик М.І., Селюк Є.М. Особливоті заготівлі силосу і сінажу // Технології АПК XXI століття: проблеми і перспективи розвитку: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (Ніжин, 13-14 квітня 2017 року) / за наук. ред. В.С. Лукача [та ін.]. – Ніжин, 2017. – С. 150-156
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1551
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Сучасні технології та техніка для агропромислового комплексу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M. Ikalchyk_Silo harvesting.pdfОсобливоті заготівлі силосу і сінажу183,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.