Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1551
Назва: | Особливоті заготівлі силосу і сінажу |
Автори: | Ікальчик, М.І. Селюк, Є.М. |
Ключові слова: | силос, сінаж, технологія, траншея, башта, рулон, якість |
Дата публікації: | кві-2017 |
Короткий огляд (реферат): | Забезпечення тваринництва кормами в зимовий період є дуже актуальною проблемою. Але так як корм виробляють лише у вегетаційний період, то очевидна важливість консервованих (силос, сінаж), або сухих (сіно) кормів. З перерахованих видів кормів у сінажу найбільш висока енергетична та протеїнова цінність, а за хімічними показниками він ближче за всіх до зеленої трави. В статті розглянуто особливоті заготівлі силосу і сінажу. Приведені рекомендації до якісної заготівлі кормів. |
Опис: | Ікальчик М.І., Селюк Є.М. Особливоті заготівлі силосу і сінажу // Технології АПК XXI століття: проблеми і перспективи розвитку: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (Ніжин, 13-14 квітня 2017 року) / за наук. ред. В.С. Лукача [та ін.]. – Ніжин, 2017. – С. 150-156 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1551 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 1. Сучасні технології та техніка для агропромислового комплексу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
M. Ikalchyk_Silo harvesting.pdf | Особливоті заготівлі силосу і сінажу | 183,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.