Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1551
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІкальчик, М.І.-
dc.contributor.authorСелюк, Є.М.-
dc.date.accessioned2025-01-16T11:22:31Z-
dc.date.available2025-01-16T11:22:31Z-
dc.date.issued2017-04-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1551-
dc.descriptionІкальчик М.І., Селюк Є.М. Особливоті заготівлі силосу і сінажу // Технології АПК XXI століття: проблеми і перспективи розвитку: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (Ніжин, 13-14 квітня 2017 року) / за наук. ред. В.С. Лукача [та ін.]. – Ніжин, 2017. – С. 150-156uk_UA
dc.description.abstractЗабезпечення тваринництва кормами в зимовий період є дуже актуальною проблемою. Але так як корм виробляють лише у вегетаційний період, то очевидна важливість консервованих (силос, сінаж), або сухих (сіно) кормів. З перерахованих видів кормів у сінажу найбільш висока енергетична та протеїнова цінність, а за хімічними показниками він ближче за всіх до зеленої трави. В статті розглянуто особливоті заготівлі силосу і сінажу. Приведені рекомендації до якісної заготівлі кормів.uk_UA
dc.subjectсилос, сінаж, технологія, траншея, башта, рулон, якістьuk_UA
dc.titleОсобливоті заготівлі силосу і сінажуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Сучасні технології та техніка для агропромислового комплексу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M. Ikalchyk_Silo harvesting.pdfОсобливоті заготівлі силосу і сінажу183,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.