Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1654
Назва: Удосконалення управління виробничим потенціалом аграрного підприємства (наприкладі ТОВ «СП Агродім»)
Автори: Мусіяка, Олександр Борисович
Ключові слова: ефективність, підприємство, управління, потенціал, виробництво, оптимізація, механізм управління виробничим потенціалом, окупність інвестицій
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Структура та обсяг випускної кваліфікаційної роботи бакалавра. Робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Загальний обсяг бакалаврської роботи становить 54 сторінки, 4 таблиць, 8 рисунків, список використаних джерел із 43 найменувань. Актуальність роботи. Кожна компанія характеризується відповідним рівнем та станом виробничого потенціалу, який формується у процесі її діяльності. Коли компанія використовує всі доступні ресурси, правильно та ефективно організує виробництво – рівень та ефективність використання виробничого потенціалу достатньо високий. Доцільно відмітити, що при значному обсязі виробничого потенціалу та рівних ресурсах, виробниче підприємство не може скоригувати робочий процес, що це призводить до зниження виробничого потенціалу. Отже, кожна компанія має шукати засоби для збільшення та розвитку високого рівня виробничого потенціалу. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес управління виробничим потенціалом ТОВ «СП Агродім». Предметом дослідження виступають ключові аспекти системи управління виробничим потенціалом ТОВ «СП Агродім». Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних, методологічних положень щодо управління виробничим потенціалом підприємства та визначення напрямків підвищення ефективності його використання в умовах виробничого підприємства. Методи дослідження, що були використані в кваліфікаційній роботі роботі: аналіз і синтез, порівняння, методи статистичного аналізу, метод економетричного моделювання, табличний та графічний методи, методи економічного обґрунтування і оптимізації управлінських рішень. В роботі здійснено розробку рекомендацій щодо розвитку системи управління ТОВ «СП Агродім» шляхом формування механізму управління виробничим потенціалом із метою підвищення результативності діяльності підприємства. Проведена оптимізація окремих елементів виробничого потенціалу ТОВ «СП Агродім» в частині визначення раціональної структури поголів’я та розширення свинотоварної ферми.
Опис: Мусіяка О.Б. Удосконалення управління виробничим потенціалом аграрного підприємства (на прикладі ТОВ «СП Агродім») : бакалаврська кваліфікаційна робота : 073 «Менеджмент» / Мусіяка О.Б. – Ніжин, 2023. – 54 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1654
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.