Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1696
Назва: Облік витрат та процес калькулювання собівартості продукції на підприємстві
Автори: Авраменко, Володимир Петрович
Ключові слова: витрати, калькуляція, собівартість, облік, аналіз, рослинництво, тваринництво
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є теоретичні і практичні аспекти обліку та аналізу витрат сільськогосподарських підприємств. Об'єктом дослідження є діюча система обліку витрат і калькулювання собівартості продукції в сільськогосподарському виробництві. Мета магістерської кваліфікаційної роботи полягає обґрунтуванні теоретичних положень та практичних засад бухгалтерського обліку і аналізу витрат та процесів калькулювання сільськогосподарської продукції. Реалізація мети дослідження зумовила постановку та вирішення наступних завдань: ▪ з’ясувати економічний зміст і теоретичні положення обліку і аналізу витрат сільськогосподарських підприємств; ▪ дослідити сучасні підходи до класифікації витрат сільськогосподарських підприємств для визначення напряму організації аналітичного обліку; ▪ узагальнити теоретико-методичні основи формування витрат виробництва; ▪ розкрити стан обліку й аналізу витрат сільськогосподарських підприємств; ▪ обґрунтувати основні шляхи вдосконалення обліку та аналізу витрат у сільськогосподарських підприємствах; ▪ проаналізувати структуру та динаміку витрат виробництва. За результатами дослідження сформульовані конкретні висновки та внесені пропозиції. Одержані результати можуть бути використані в практичній діяльності сільськогосподарських підприємств.
Опис: Авраменко В.П. Облік витрат та процес калькулювання собівартості продукції на підприємстві : магістерська кваліфікаційна робота : 071 «Облік і оподаткування» / Авраменко В.П. – Ніжин, 2024. – 100 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1696
Розташовується у зібраннях:071 Облік і оподаткування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.