Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1721
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурда, Олександр Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-23T07:39:20Z | - |
dc.date.available | 2025-04-23T07:39:20Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1721 | - |
dc.description | Бурда О.І. Механізація приготування кормів на свинофермі з модернізацією запарювача картоплі: дипломний проєкт бакалавра: 208 «Агроінженерія» / Бурда О.І. – Ніжин, 2024. – 72 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Дипломний проєкт: пояснювальна записка – 72 арк., 3 рис., 9 табл., 17 використаних джерел, 6 арк. графічної частини. Мета проєкту – це удосконалення організації кормоприготування на свинофермі приватно-орендного сільськогосподарського підприємства "Колос" Козелецького району за рахунок технічного переоснащення. Метод дослідження – розрахунково-аналітичний. Задачі дипломного проєктування визначено на основі аналізу господарської діяльності ПОСП «Колос» Козелецького району. З урахуванням конкретних умов господарства розроблена технологічна лінія приготування кормів. Підібрані і розраховані комплекси машин і обладнання для приготування кормів. До впровадження запропоновано розроблений агрегат для миття та запарювання картоплі. Розроблені пропозиції по забезпеченню безпечних умов праці та захисту навколишнього середовища при приготуванні кормів та проведено техніко-економічну оцінку проєкту. | uk_UA |
dc.subject | механізація, технологічна лінія, запарювач, картопля, корми | uk_UA |
dc.title | Механізація приготування кормів на свинофермі з модернізацією запарювача картоплі | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 208 Агроінженерія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024 Бакалавр 208 Агроінженерія Бурда.pdf | 12,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.