Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1731
Назва: Обгрунтування конструктивних і технологічних параметрів зернової плющилки
Автори: Кулачок, Максим Андрійович
Ключові слова: зерно, зерносумішка, обладнання, обробіток зерна волого-тепловий, вальцева плющилка, гранулометричний склад продукту
Дата публікації: 2025
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота: 81 с., 11 рис., 6 табл., 45 джерел. Об’єкт досліджень – агрегати для здійснення попереднього обробітку волого-теплового зерна і наступного його плющення. Мета роботи – обгрунтувати оптимальні параметри технології і агрегату плющення по основним видам зерна. Метод виконання досліджень – встановлення залежності між імовірними факторами і показниками роботи плющилки зернової, на основі виконаного аналізу проведених експериментів однофакторних. В ході здійснення досліджень по переробці зерна та зернових сумішок використовувалась вальцева плющилка зернова. В роботі є отримані результати з досліджень теоретичних по процесу захоплення зерна вальцями плющилки, обгрунтовання оптимальних параметрів канавок гвинтових на поверхні вальців плющилки, встановлення параметрів енергоємності за плющення зерна та складу гранулометричного пластівців отриманих. В роботі визначена доцільність економічна щодо впровадження технології з плющення зерна. За умови плющення зерна протягом року 613,565 т ефект економічний становитиме 307771 грн, а окупності капіталовкладень – 0,56 року.
Опис: Кулачок М.А. Обгрунтування конструктивних і технологічних параметрів зернової плющилки : магістерська кваліфікаційна робота : 208 «Агроінженерія» / Кулачок М.А. – Ніжин, 2025. – 81 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1731
Розташовується у зібраннях:208 Агроінженерія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025 Магістр 208 Агроінженерія Кулачок.pdf14,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.