Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1738| Назва: | Організація і методика обліку, контролю витрат на виробництві та аналіз собівартості продукції |
| Автори: | Хочай, Володимир Олександрович |
| Ключові слова: | організація, методика, собівартість, калькулювання, облік, аналіз, контроль |
| Дата публікації: | 2024 |
| Короткий огляд (реферат): | Мета магістерської кваліфікаційної роботи: дослідження обліку собівартості продукції, її теоретичних та практичних аспектів та особливостей застосування методів обліку собівартості продукції в сучасних умовах господарювання. Об’єкт дослідження – процес організаційного та методичного забезпечення обліку, аналізу та контролю витрат на виробництво та собівартості продукції. Предмет дослідження – сукупність теоретико-методичних та науково- практичних аспектів обліку, аналізу та аудиту контролю витрат на виробництво та собівартості продукції на ТОВ «МРІЯ». Методи дослідження. При написанні магістерської кваліфікаційної роботи використані такі загальнонаукові методи, як: порівняння (використано у пункті 1.1 для визначення сутності поняття «собівартості продукції» та співставлення методичних підходів до його визначення), системний аналіз (використано у пункті 1.3 та розділі 2 при аналізі показників діяльності підприємства), факторний аналіз (використано у пункті 2.3 при аналізі факторів впливу). Результати магістерської кваліфікаційної роботи рекомендується використовувати під час проведення наукових досліджень та в практичній діяльності фахівців-обліковців. |
| Опис: | Хочай В.О. Організація і методика обліку, контролю витрат на виробництві та аналіз собівартості продукції : магістерська кваліфікаційна робота : 071 «Облік і оподаткування» / Хочай В.О. – Ніжин, 2024. – 87 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1738 |
| Розташовується у зібраннях: | 071 Облік і оподаткування |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Хочай В.О. Організація і методика обліку, контролю витрат на виробництві та аналіз собівартості продукції.pdf | 4,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.