Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1738
Назва: Організація і методика обліку, контролю витрат на виробництві та аналіз собівартості продукції
Автори: Хочай, Володимир Олександрович
Ключові слова: організація, методика, собівартість, калькулювання, облік, аналіз, контроль
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Мета магістерської кваліфікаційної роботи: дослідження обліку собівартості продукції, її теоретичних та практичних аспектів та особливостей застосування методів обліку собівартості продукції в сучасних умовах господарювання. Об’єкт дослідження – процес організаційного та методичного забезпечення обліку, аналізу та контролю витрат на виробництво та собівартості продукції. Предмет дослідження – сукупність теоретико-методичних та науково- практичних аспектів обліку, аналізу та аудиту контролю витрат на виробництво та собівартості продукції на ТОВ «МРІЯ». Методи дослідження. При написанні магістерської кваліфікаційної роботи використані такі загальнонаукові методи, як: порівняння (використано у пункті 1.1 для визначення сутності поняття «собівартості продукції» та співставлення методичних підходів до його визначення), системний аналіз (використано у пункті 1.3 та розділі 2 при аналізі показників діяльності підприємства), факторний аналіз (використано у пункті 2.3 при аналізі факторів впливу). Результати магістерської кваліфікаційної роботи рекомендується використовувати під час проведення наукових досліджень та в практичній діяльності фахівців-обліковців.
Опис: Хочай В.О. Організація і методика обліку, контролю витрат на виробництві та аналіз собівартості продукції : магістерська кваліфікаційна робота : 071 «Облік і оподаткування» / Хочай В.О. – Ніжин, 2024. – 87 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1738
Розташовується у зібраннях:071 Облік і оподаткування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.