Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1828
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШейко, Н.В.-
dc.contributor.authorБоровик, В.В.-
dc.date.accessioned2025-07-18T08:58:22Z-
dc.date.available2025-07-18T08:58:22Z-
dc.date.issued2016-10-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1828-
dc.descriptionШейко Н.В., Боровик В.В. Започаткування процесів переробки кормів у тваринництві України // Сучасні тенденції розвитку техніки та технологій в агропромисловому виробництві : зб. матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (27 жовтня 2016 року, м. Ніжин) / За наук. ред. В.С. Лукача [та ін.]. – Ніжин, 2016. – С. 189-193.uk_UA
dc.description.abstractВикладено послідовний опис подій по започаткуванню механізованої підготовки кормів до поїдання тваринами. The consecutive description of events on working out of the mechanised preparation of forages to eating by animals is stated.uk_UA
dc.subjectТварини, стеблові корми, зернові корми, споживання кормів, механізована підготовка кормів.uk_UA
dc.subjectAnimals, rough forages, grain forages, eating of the forages, the mechanised preparation of forages.uk_UA
dc.titleЗапочаткування процесів переробки кормів у тваринництві Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Машини для землеробства, тваринництва та кормовиробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
N. Sheiko, V. Borovyk. Introduction of feed processing processes in livestock farming in Ukraine.pdfЗапочаткування процесів переробки кормів у тваринництві України139,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.