Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/232| Назва: | Радіонукліди в харчових продуктах та методи зниження їх концентрації |
| Інші назви: | Radionuclides in foods and methods for reducing their concentration |
| Автори: | Ікальчик, Ю.М. |
| Дата публікації: | 24-січ-2013 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/232 |
| Розташовується у зібраннях: | Секція 1. Технічні інновації та практика в управлінні якістю вищої освіти. Науково-технічний прогрес у розвитку вищої освіти україни |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| yu. ikalchyk - radionuklidy v xarovy.pdf | Радіонукліди в харчових продуктах та методи зниження їх концентрації | 559,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.