Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/232
Назва: Радіонукліди в харчових продуктах та методи зниження їх концентрації
Інші назви: Radionuclides in foods and methods for reducing their concentration
Автори: Ікальчик, Ю.М.
Дата публікації: 24-січ-2013
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/232
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Технічні інновації та практика в управлінні якістю вищої освіти. Науково-технічний прогрес у розвитку вищої освіти україни

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
yu. ikalchyk - radionuklidy v xarovy.pdfРадіонукліди в харчових продуктах та методи зниження їх концентрації559,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.