Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/232
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІкальчик, Ю.М.-
dc.date.accessioned2018-11-21T11:37:40Z-
dc.date.available2018-11-21T11:37:40Z-
dc.date.issued2013-01-24-
dc.identifier.otherУДК 378.14-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/232-
dc.titleРадіонукліди в харчових продуктах та методи зниження їх концентраціїuk_UA
dc.title.alternativeRadionuclides in foods and methods for reducing their concentrationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Технічні інновації та практика в управлінні якістю вищої освіти. Науково-технічний прогрес у розвитку вищої освіти україни

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
yu. ikalchyk - radionuklidy v xarovy.pdfРадіонукліди в харчових продуктах та методи зниження їх концентрації559,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.