Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/375
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтречень, М.В.-
dc.contributor.authorТитенкова, О.С.-
dc.date.accessioned2018-11-26T09:34:46Z-
dc.date.available2018-11-26T09:34:46Z-
dc.date.issued2013-03-
dc.identifier.otherУДК 631.353.23-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/375-
dc.titleПідвищення якості заготівлі кормів з трав в умовах північного заходу Росіїuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of quality of preparation of forages from herbs in the conditions of the north west of Russiauk_UA
dc.title.alternativeПовышение качества заготовки кормов из трав в условиях северо-запада Россииuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Інформаціно-технологічне суспільсто в змісті сучасної освіти. моделі розвитку технічних інновацій в змісті сучасної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
m. strechen - pidvyshchennya yakosti.pdfПідвищення якості заготівлі кормів з трав в умовах північного заходу Росії557,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.