Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/503
Назва: Особливості визначення та поняття собівартості продукції кукурудзи
Інші назви: Features of definition and concepts the cost of production of corn
Особенности определения и понятия себестоимости продукции кукурузы
Автори: Примак, Л.В.
Дата публікації: лют-2014
Короткий огляд (реферат): Розглянуто думки різних вчених щодо поняття «собівартість». Проведено аналіз спільних та відмінних рис поняття за різними авторами. Також розглянуто порядок визначення собівартості кукурудзи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/503
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Актуальні проблеми розвитку обліку, аналізу та фінансів в агропромисловому виробництві України: теорія і практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
l.prymak osobl_vyznach.pdfРозглянуто думки різних вчених щодо поняття «собівартість». Проведено аналіз спільних та відмінних рис поняття за різними авторами. Також розглянуто порядок визначення собівартості кукурудзи.521,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.