Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/503
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПримак, Л.В.-
dc.date.accessioned2018-11-28T13:21:10Z-
dc.date.available2018-11-28T13:21:10Z-
dc.date.issued2014-02-
dc.identifier.otherУДК 633.15-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/503-
dc.description.abstractРозглянуто думки різних вчених щодо поняття «собівартість». Проведено аналіз спільних та відмінних рис поняття за різними авторами. Також розглянуто порядок визначення собівартості кукурудзи.uk_UA
dc.titleОсобливості визначення та поняття собівартості продукції кукурудзиuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of definition and concepts the cost of production of cornuk_UA
dc.title.alternativeОсобенности определения и понятия себестоимости продукции кукурузыuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Актуальні проблеми розвитку обліку, аналізу та фінансів в агропромисловому виробництві України: теорія і практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
l.prymak osobl_vyznach.pdfРозглянуто думки різних вчених щодо поняття «собівартість». Проведено аналіз спільних та відмінних рис поняття за різними авторами. Також розглянуто порядок визначення собівартості кукурудзи.521,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.