Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/506
Назва: Направления совершенствования учета затрат на мясоперерабатывающих предприятиях
Інші назви: Напрямки вдосконалення обліку витрат на м'ясопереробних підприємствах
Directions for improving cost accounting at meat processing plants
Автори: Путникова, Е.Л.
Дата публікації: лют-2014
Короткий огляд (реферат): В статье изысканы пути сокращения затрат на производство продукции мясоперерабатывающих предприятий, в частности, конкретизирована статья затрат «Сырье и основные материалы», уточнен порядок отнесения в себестоимость затрат, связанных с организацией и управлением производством в соответствии с последними нормативно-правовыми актами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/506
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Актуальні проблеми розвитку обліку, аналізу та фінансів в агропромисловому виробництві України: теорія і практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
e.putnikova napryam_vdoskonal.pdfНаправления совершенствования учета затрат на мясоперерабатывающих предприятиях543,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.