Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/506
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПутникова, Е.Л.-
dc.date.accessioned2018-11-28T13:23:19Z-
dc.date.available2018-11-28T13:23:19Z-
dc.date.issued2014-02-
dc.identifier.otherУДК 657:637.51-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/506-
dc.description.abstractВ статье изысканы пути сокращения затрат на производство продукции мясоперерабатывающих предприятий, в частности, конкретизирована статья затрат «Сырье и основные материалы», уточнен порядок отнесения в себестоимость затрат, связанных с организацией и управлением производством в соответствии с последними нормативно-правовыми актами.uk_UA
dc.titleНаправления совершенствования учета затрат на мясоперерабатывающих предприятияхuk_UA
dc.title.alternativeНапрямки вдосконалення обліку витрат на м'ясопереробних підприємствахuk_UA
dc.title.alternativeDirections for improving cost accounting at meat processing plantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Актуальні проблеми розвитку обліку, аналізу та фінансів в агропромисловому виробництві України: теорія і практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
e.putnikova napryam_vdoskonal.pdfНаправления совершенствования учета затрат на мясоперерабатывающих предприятиях543,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.