Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/512
Назва: | Особливості обліку витрат по реалізації готової продукції хлібопекарських виробів |
Інші назви: | Featyres accounting costs of finished baking wares Особенности учета расходов по реализации готовой продукции хлебопекарских изделий |
Автори: | Степа, М.В. |
Дата публікації: | лют-2014 |
Короткий огляд (реферат): | У статті висвітлені особливості сутності поняття «витрати». Підприємство будь-якої форми власності під час своєї діяльності здійснює певні витрати (матеріальних, нематеріальних, грошових і трудових ресурсів), пов’язані з простим і розширеним відтворенням основних та оборотних засобів, виробництвом і реалізацією продукції, наданням послуг, виконанням робіт, соціальним розвитком колективу тощо. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/512 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 1. Актуальні проблеми розвитку обліку, аналізу та фінансів в агропромисловому виробництві України: теорія і практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
m.stepa osoblyvosti_obliku.pdf | Особливості обліку витрат по реалізації готової продукції хлібопекарських виробів | 663,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.