Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/512
Назва: Особливості обліку витрат по реалізації готової продукції хлібопекарських виробів
Інші назви: Featyres accounting costs of finished baking wares
Особенности учета расходов по реализации готовой продукции хлебопекарских изделий
Автори: Степа, М.В.
Дата публікації: лют-2014
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлені особливості сутності поняття «витрати». Підприємство будь-якої форми власності під час своєї діяльності здійснює певні витрати (матеріальних, нематеріальних, грошових і трудових ресурсів), пов’язані з простим і розширеним відтворенням основних та оборотних засобів, виробництвом і реалізацією продукції, наданням послуг, виконанням робіт, соціальним розвитком колективу тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/512
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Актуальні проблеми розвитку обліку, аналізу та фінансів в агропромисловому виробництві України: теорія і практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
m.stepa osoblyvosti_obliku.pdfОсобливості обліку витрат по реалізації готової продукції хлібопекарських виробів663,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.