Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/512
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепа, М.В.-
dc.date.accessioned2018-11-28T13:33:14Z-
dc.date.available2018-11-28T13:33:14Z-
dc.date.issued2014-02-
dc.identifier.otherУДК 657.471-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/512-
dc.description.abstractУ статті висвітлені особливості сутності поняття «витрати». Підприємство будь-якої форми власності під час своєї діяльності здійснює певні витрати (матеріальних, нематеріальних, грошових і трудових ресурсів), пов’язані з простим і розширеним відтворенням основних та оборотних засобів, виробництвом і реалізацією продукції, наданням послуг, виконанням робіт, соціальним розвитком колективу тощо.uk_UA
dc.titleОсобливості обліку витрат по реалізації готової продукції хлібопекарських виробівuk_UA
dc.title.alternativeFeatyres accounting costs of finished baking waresuk_UA
dc.title.alternativeОсобенности учета расходов по реализации готовой продукции хлебопекарских изделийuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Актуальні проблеми розвитку обліку, аналізу та фінансів в агропромисловому виробництві України: теорія і практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
m.stepa osoblyvosti_obliku.pdfОсобливості обліку витрат по реалізації готової продукції хлібопекарських виробів663,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.