Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/578
Назва: | Теоретичні підходи до визначення сутності сегменту на ніши задля формування цільового ринку м’ясопереробних підприємств |
Інші назви: | Theoretical approaches to the definition of the essence of the segment on niches for the purpose of forming the target market of meat processing enterprises |
Автори: | Філіппов, М.В. |
Дата публікації: | лют-2014 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/578 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 2. Інновації в економіці та менеджменті: аналіз проблем і стратегія розвитку |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
m.filipov teoretychni_pidhody.pdf | Теоретичні підходи до визначення сутності сегменту на ніши задля формування цільового ринку м’ясопереробних підприємств | 673,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.