Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/578
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філіппов, М.В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-29T09:31:39Z | - |
dc.date.available | 2018-11-29T09:31:39Z | - |
dc.date.issued | 2014-02 | - |
dc.identifier.other | УДК 637.5:339.138 | - |
dc.identifier.uri | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/578 | - |
dc.title | Теоретичні підходи до визначення сутності сегменту на ніши задля формування цільового ринку м’ясопереробних підприємств | uk_UA |
dc.title.alternative | Theoretical approaches to the definition of the essence of the segment on niches for the purpose of forming the target market of meat processing enterprises | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція 2. Інновації в економіці та менеджменті: аналіз проблем і стратегія розвитку |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
m.filipov teoretychni_pidhody.pdf | Теоретичні підходи до визначення сутності сегменту на ніши задля формування цільового ринку м’ясопереробних підприємств | 673,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.