Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/665
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІльтяй, С.-
dc.contributor.authorЦарук, Н.Г.-
dc.date.accessioned2018-11-30T09:20:42Z-
dc.date.available2018-11-30T09:20:42Z-
dc.date.issued2015-04-
dc.identifier.otherУДК 316.334.2: 339.92(4)-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/665-
dc.titleДосконалення підходів до обліку витрат та калькулювання собівартості продукції овочівництваuk_UA
dc.title.alternativeImproving approaches to cost accounting and calculating the cost of vegetable productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Напрям 1. «Облік, аналіз і аудит: дослідження, наука та практика»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
s. iltyay - udoskonalennya pidkhodiv.pdfДосконалення підходів до обліку витрат та калькулювання собівартості продукції овочівництва191,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.