Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/782| Назва: | Удосконалення управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в контексті формування рівноваги на ринку агропродовольчої продукції |
| Автори: | Іванько, А.В. |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | ПП Лисенко М.М. |
| Короткий огляд (реферат): | Висвітлено науково-теоретичні основи управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств у нових умовах функціонування національної економіки та теоретичні засади стабілізації їх ринкової позиції у вирішенні проблеми продовольчої безпеки. Розглянуто методологічні засади державного регулювання та збалансування попиту і пропозиції на ринках агропродовольчої продукції. Здійснено оцінку ефективності управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств України та опрацьовано організаційно-економічні складові їх господарської діяльності. Запропоновано шляхи адаптації управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в напрямі підвищення стійкості та прибутковості їх функціонування в умовах сучасних викликів. Розрахована на науковців, аспірантів, викладачів, студентів, керівників і спеціалістів аграрної сфери, а також всіх тих, хто цікавиться питаннями поглиблення знань з управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств. |
| Опис: | Удосконалення управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в контексті формування рівноваги на ринку агропродовольчої продукції: монографія / Іванько А.В. – Ніжин: Видавець ПП Лисенко М.М., 2018. – 344 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/782 |
| ISBN: | 978-617-640-385-2 |
| Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| a.ivanko monograf udoskonal_upravl.pdf | Удосконалення управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в контексті формування рівноваги на ринку агропродовольчої продукції | 3,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.