Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/782
Назва: Удосконалення управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в контексті формування рівноваги на ринку агропродовольчої продукції
Автори: Іванько, А.В.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ПП Лисенко М.М.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено науково-теоретичні основи управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств у нових умовах функціонування національної економіки та теоретичні засади стабілізації їх ринкової позиції у вирішенні проблеми продовольчої безпеки. Розглянуто методологічні засади державного регулювання та збалансування попиту і пропозиції на ринках агропродовольчої продукції. Здійснено оцінку ефективності управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств України та опрацьовано організаційно-економічні складові їх господарської діяльності. Запропоновано шляхи адаптації управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в напрямі підвищення стійкості та прибутковості їх функціонування в умовах сучасних викликів. Розрахована на науковців, аспірантів, викладачів, студентів, керівників і спеціалістів аграрної сфери, а також всіх тих, хто цікавиться питаннями поглиблення знань з управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств.
Опис: Удосконалення управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в контексті формування рівноваги на ринку агропродовольчої продукції: монографія / Іванько А.В. – Ніжин: Видавець ПП Лисенко М.М., 2018. – 344 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/782
ISBN: 978-617-640-385-2
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
a.ivanko monograf udoskonal_upravl.pdfУдосконалення управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в контексті формування рівноваги на ринку агропродовольчої продукції3,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.