Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/782
Назва: | Удосконалення управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в контексті формування рівноваги на ринку агропродовольчої продукції |
Автори: | Іванько, А.В. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ПП Лисенко М.М. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлено науково-теоретичні основи управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств у нових умовах функціонування національної економіки та теоретичні засади стабілізації їх ринкової позиції у вирішенні проблеми продовольчої безпеки. Розглянуто методологічні засади державного регулювання та збалансування попиту і пропозиції на ринках агропродовольчої продукції. Здійснено оцінку ефективності управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств України та опрацьовано організаційно-економічні складові їх господарської діяльності. Запропоновано шляхи адаптації управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в напрямі підвищення стійкості та прибутковості їх функціонування в умовах сучасних викликів. Розрахована на науковців, аспірантів, викладачів, студентів, керівників і спеціалістів аграрної сфери, а також всіх тих, хто цікавиться питаннями поглиблення знань з управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств. |
Опис: | Удосконалення управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в контексті формування рівноваги на ринку агропродовольчої продукції: монографія / Іванько А.В. – Ніжин: Видавець ПП Лисенко М.М., 2018. – 344 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/782 |
ISBN: | 978-617-640-385-2 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
a.ivanko monograf udoskonal_upravl.pdf | Удосконалення управління господарською діяльністю сільськогосподарських підприємств в контексті формування рівноваги на ринку агропродовольчої продукції | 3,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.